Voor een goede werking van de airco in uw auto is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. De airco controle kan tijdens een onderhoudsbeurt of op afspraak.

De in Europa vastgestelde Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring voor de bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Controleer hier wanneer uw auto voor de APK gekeurd moet worden.

Wij zijn als autobedrijf merkonafhankelijk, maar onze voorliefde gaat stiekem wel een beetje uit naar Mercedes. Heeft u een bijzonder model of zoekt u een specialist voor het onderhoud? Kom eens langs of bel 06 51822965 of maak een afspraak.

Wij verzorgen algemeen of specifiek onderhoud aan uw auto. Met een kleine of grote beurt, een bandenwissel en/of opslag van uw banden, aircoservice of hulp bij de aankoop of verkoop van uw auto.

Helaas is de perfecte auto nog niet uitgevonden. Als uw auto een mankement of storing heeft verzorgen wij graag de reparatie. Vooraf zullen wij de aard en de kosten hiervan met u bespreken. Maak een afspraak of bel 06 51822965.

Een van de belangrijkste onderdelen van uw auto zijn uw banden. Bij vervanging adviseren wij u graag welk type band u nodig heeft. Bandenwissel? Bel 06 51822965 of maak een afspraak.